Σελίδες

Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

Βιβλιοπαρουσίαση: "Το Τρίτο Κύμα".

Η Φιλελεύθερη Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Άλβιν Τόφλερ, "Το Τρίτο Κύμα" , η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αλέξανδρο Ηλιόπουλο, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, την Τετάρτη 18 Μαϊου 2011 και ώρα 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου Αττικής "Βίλα Στέλλα", Μελίνας Μερκούρη και Γαλήνης και Σοφίας 1, Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ). Είσοδος ελεύθερη. 
Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το «Τρίτο Κύμα» προσφέρει μια ολοκάθαρη ανάλυση των δυνάμεων που δημιουργούν το νέο πολιτισμό μας. Δείχνει με ποιο τρόπο μπορούμε να συντελέσουμε όλοι σε μια ειρηνική μετάβαση σε μια νέα, λογικότερη, σοφότερη και δημοκρατικότερη κοινωνία. Εκπληκτικό στη σύλληψή του, μας προετοιμάζει να αντιμετωπίσουμε ένα μέλλον που έχει ήδη αρχίσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ''ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ''ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ''.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ''ΕΛΙΞΗΡΙΟ'',ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ''ΤΕΧΝΗΣ'',Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ 1998 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1.000.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΤΟ 2007 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΚΗ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ,ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ,ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΘΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ).

ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

ΤΟ 2008 ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ....
205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ....

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ''''ΦΤΙΑΞΕΙ''''ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΟΡΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ................η συνεχεια στους κινηματογραφους συντομα και ειναι μεγαλη η συνεχεια......

Δημήτρης Σταύρου είπε...

Συμφωνώ με το Γιώργο Γαβριήλ για το θέμα των βόθρων. Η απαρίθμηση των προβλημάτων δε συνιστά δυσφήμιση, αλλά πρόταση για αντιμετώπισή τους. Ολόκληρη η Ανατολική Αττική έχει αυτό το πρόβλημα, όχι μόνο εμείς.
Επίσης, θεωρώ σωστό το έργο του νερού, το Βιολογικό Καθαρισμό και των πεζοδρομίων της οδού Μαρμαρά (αν και θα έπρεπε να προηγηθεί η παραλία).
Για το ΚΑΠΗ, θα έλεγα ότι το γκρέμισμα και το χτίσιμο νέου κτηρίου μάλλον θα κόστιζε λιγότερο από την αναπαλαίωση.