Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

"ΑθήναΔιαμαντόπετρα" : Γήπεδο Παναθηναϊκού !


Θεωρούμε αδιανόητο ο Δήμος να μην βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με την ομάδα της Αθήνας, τον Παναθηναϊκό, και να γίνονται μονομερείς ανακοινώσεις. Για εμάς είναι προφανές ότι ο Δήμος είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά του σε μια λύση στο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων του Συλλόγου, καθώς και της ομάδας ποδοσφαίρου. Δεσμευόμαστε να μην προβούμε σε καμία ενέργεια που δημιουργεί σκιές όσον αφορά τη φιλοξενία του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Η θέση μας για τη στέγαση των πάμπολλων τμημάτων του Συλλόγου καθώς και της ομάδας ποδοσφαίρου είναι ότι το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν οι εγκαταστάσεις αυτές να φτιαχτούν στο Βοτανικό, όπως είχε προβλεφθεί στη συμφωνία της Διπλής Ανάπλασης. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη συμφωνία, τουλάχιστον όπως είναι δομημένη, δεν μπορεί να προχωρήσει υπό τις σημερινές συνθήκες.
Δεσμευόμαστε στην από κοινού συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό ώστε η συμφωνία για το χτίσιμο γηπέδου κι εγκαταστάσεων στο Βοτανικό να προχωρήσει υπό άλλη μορφή, στην παραμονή του Συλλόγου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι να χτιστεί νέο γήπεδο και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Βοτανικό ή όπου αλλού αυτό είναι δυνατό, ενώ παράλληλα θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση εναλλακτικού χώρου όπου θα μπορούσε να χτιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού και να στεγαστούν τα αθλητικά τμήματα του Ερασιτέχνη.
Όμως, εμείς στην ΑθήναΔιαμαντόπετρα σεβόμαστε το δικαίωμα στην ιδιοκτησία και γνωρίζουμε ότι η λειτουργία του γηπέδου της Λεωφόρου επιβαρύνει την καθημερινότητα όσων ζουν γύρω από αυτό. Θα προχωρήσουμε λοιπόν στη μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% στους κατοίκους της γύρω περιοχής και θα προτείνουμε στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε αντίστοιχες προσφορές, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις σε εισιτήρια και στο κόστος συμμετοχής στις ακαδημίες του Ερασιτέχνη. Για όσο διάστημα το γήπεδο παραμένει στη Λεωφόρο, θέλουμε οι κάτοικοι να χαίρονται και να είναι περήφανοι που ζουν δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: