Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2012

Συγκέντρωση τροφίμων στον Ωρωπό.


Φόρουμ για τον Ωρωπό - Φόρουμ "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ":

Από αύριο το πρωί και κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου κ Κυριακής και  ώρες 8.00-14.00 συγκεντρώνουμε τρόφιμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Παλατίων.


τηλ. Σχολείου 2295032232, Διευθυντής κ. Ζήνωνας Χριστόπουλος.


Η συγκέντρωση τροφίμων θα διαρκέσει από τις 5/12/2012 έως τις 19/12/2012.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες με παιδιά που χρήζουν άμμεσης βοήθειας, όλων των περιοχών του Δήμου (μας ενημερώνουν οι διευθυντές των σχολείων). Όσα τρόφιμα περισσέψουν θα διατεθούν στην Ενορία Αγ. Γεωργίου Ν. Παλατίων προς διανομή σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.Η διαδικασία είναι απλή:

Ο παραλαμβάνων τα τρόφιμα θα καταγράφει όνομα ή ψευδώνυμο του παρέχοντα, ακριβή ποσότητα προϊόντων και είδος και ο παράσχων θα υπογράφει για αυτά που παρέδωσε (θα αιτηθούμε από τον κ. διευθυντή και προς βοήθεια του να παρίσταται και μέλος του φόρουμ).


Οι λίστες με τα προϊόντα που θα συλλέξουμε και οι λίστες με τα προϊόντα που θα διανεμηθούν θα παραδοθούν προς φύλαξη στον δικηγόρο κ. Ηλία Πανταζή και μετά την πάροδο ενός μηνός θα καταστραφούν.


ΤΡΟΦΙΜΑ
Πάσης φύσεως συσκευασμένα, όπως
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΡΥΖΙ ,ΓΑΛΑΤΑ ,ΑΛΕΥΡΙ,ΟΣΠΡΙΑ,ΛΑΔΙ ΚΛΠΚΛΠ και μια που μιλαμε για παιδια και ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ πολλες ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ !Επίσης, παρόλο που αυτή η κίνηση έγινε για τρόφιμα όποιος κρίνει σκόπιμο να αποστείλει και παιχνίδια για παιδιά Δημοτικού, είναι αποδεκτά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: