Σελίδες

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Διάλεξη: "Τα όρια της ελευθερίας."


Το ΚΕΦΙΜ σας προσκαλεί στη διάλεξη του καθηγητή Αριστείδη Χατζή με τίτλο «Τα Όρια της Ελευθερίας» την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 στα γραφεία του ΚΕΦΙΜ (Πανεπιστημίου 64, Αθήνα) .

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών - Liberty Forum of Greece συστάθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη των φιλελεύθερων ιδεών στη πολιτική ζωή της χώρας μας.

Το ΚεΦιΜ είναι ισότιμο μέλος του European Liberal Forum (ELF), του ινστιτούτου πολιτικής σκέψης του Ευρωπαϊκού Φιλελεύθερου Κόμματος (ELDR).Επιδίωξη του Κέντρου είναι η συμβολή στον εμπλουτισμό της δημόσιας συζήτησης στους τομείς της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της δημόσιας διοίκησης, της εξωτερικής πολιτικής και του περιβάλλοντος, στη κατεύθυνση της πληρέστερης γνώσης των θεσμών της ανοιχτής κοινωνίας και οικονομίας.

Στις δραστηριότητές του περιλαμβάνονται εκδόσεις έργων της φιλελεύθερης βιβλιοπαραγωγής και κειμένων εργασίας των συνεργατών του, η διοργάνωση ανοιχτών συζητήσεων και επιμορφωτικών σεμιναρίων σε τακτική βάση καθώς και, η δικτύωση προσώπων, πολιτικών ινστιτούτων και λοιπών φορέων που δραστηριοποιούνται στην ίδια κατεύθυνση.