Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

Σοβιέτ Ωρωπού ;

Η Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής & Αθήνας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας εκφράζει την έκπληξή της για την προθυμία των Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων του Δήμου Ωρωπού να εγκρίνουν ομόφωνα το ψήφισμα που έθεσε ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Χασιώτης, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 8-6-2011.
Αν και είναι αναμενόμενο ο συνδυασμός του κ. Χασιώτη να επιθυμεί την εγκαθίδρυση ενός σοβιέτ στον Ωρωπό και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και να επιφέρει στην Ελλάδα τις συνθήκες διαβίωσης της Σοβιετικής Ένωσης στη δεκαετία του 1930, αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των έξι (6) υπόλοιπων συνδυασμών να συντάσσονται με ένα ψήφισμα-μανιφέστο υπέρ της χρεωκοπίας της χώρας και προκλητικού λαϊκισμού.
Η Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής & Αθήνας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας υποστηρίζει ότι στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, ο ΟΣΕ μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί, καθώς τα συσσωρευμένα ελλείμματά του (περίπου 10 δις ευρώ) είναι τετραπλάσια από εκείνα της κρατικής Ολυμπιακής ! Η δε ακρίβεια και κακή ποιότητα υπηρεσιών του ΟΣΕ είναι αποτέλεσμα του κρατικομονοπωλιακού του χαρακτήρα και του γεγονότος ότι ο Οργανισμός σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.
Καλούμε τους πολίτες του Ωρωπού να μην επιτρέψουν τη μετατροπή του Δήμου τους σε προπαγανδιστικό μέσο των λαϊκιστικών απόψεων κάθε απόχρωσης. Αξίζει στους δημότες του Ωρωπού ένας καλύτερος πολιτικός διάλογος και όχι μια αρνητική και εσωστρεφή οχλαγωγία.

Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής, Αθήνας & Πειραιά
Φιλελευθερισμός στο Επίκεντρο
Φιλελεύθερη Συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: