Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Έμφαση στις υποδομές για την προστασία του Περιβάλλοντος.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η Δυναμική Πολιτεία υποστηρίζει ότι το Περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζούμε, χρειάζεται άμεση προστασία αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέσα σε αυτό.
Τα τελευταία χρόνια, τεράστιες αλλαγές στο Περιβάλλον έχουν προκληθεί από αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων, αλλά και από την ανεπάρκεια των αρμόδιων φορέων να εφαρμόσουν βιώσιμη και φιλική προς το Περιβάλλον ανάπτυξη.
Σε τοπικό επίπεδο , η Δυναμική Πολιτεία δίνει την έμφαση στις αναγκαίες υποδομές και γι’ αυτό ζητά επιτακτικά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, το ριζικό επανασχεδιασμό της αποκομιδής απορριμμάτων, την προώθηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, τη λειτουργία Κεντρικού Βιολογικού Καθαρισμού βιομηχανικών λυμάτων για την απορρύπανση του Ασωπού, την προώθηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
Η πρότασή μας στηρίζεται στον πολίτη-δημότη της Βόρειας Αττικής και στοχεύει στις ανάγκες του ίδιου και των παιδιών του, στο παρόν και στο μέλλον. Καλούμε τη νέα γενιά να συμμετέχει ενεργά στην διάσωση του Περιβάλλοντος και να πιέσει για την εφαρμογή της νομοθεσίας της προστασίας του.

To Γραφείο Τύπου της Δυναμικής Πολιτείας.
http://dunamikipoliteia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Since many people are huge energy drink fans, its for protein, carbs
and fat are 40, order p90x online cheap 40 and
20 percent, respectively. Many individuals notice that their loss results are quite powerful with
fruits, veggies, beans, lean meats, and low-fat
dairy. The P90x Workout is order p90x online cheap now well liked as a result of
wide curb your appetite.

Here is my blog post; P90X Cd Order Use