Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών.

Για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στον Ωρωπό, δεν έχω συντάξει ακόμα το τελειωτικό κείμενο του άρθρου το οποίο θα δημοσιεύσω. Επίσης, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ πριν ανακοινώσει κάτι επίσημα ο επικεφαλής της "Δυναμικής Πολιτείας", Γιώργος Γιασημάκης.
Προς το παρόν, διαφαίνεται μια συγκινητική σταυροδοσία των συμπολιτών μας προς το πρόσωπό μου, η οποία ξεπερνά το στόχο που είχα θέσει για την πρώτη μου συμμετοχή σε εκλογές.
Ευχαριστώ θερμά όσους με ψήφισαν, αλλά και τους αγαπημένους φίλους που με βοήθησαν στην προεκλογική εκστρατεία. Να είναι πάντα καλά !
Η πορεία της δια βίου μάθησης (και) μέσω της πολιτικής συνεχίζεται....
Σας ευχαριστώ !

5 σχόλια:

Νίκος Χαραλάμπους είπε...

Μπράβο Δημήτρη, ευχόμαστε τα καλύτερα

ΓΙΟΥΝΑ ΡΑΧΗΛ είπε...

Δάσκαλε επλίζω εμείς οι μαθητές σου να πήραμε κάτι απ' το ήθος και την εντιμότητά σου και να πάνω σ' αυτά να στηρίξουμε τις προσπάθειές μας στις προκλήσεις του μέλλοντος.
Καλή συνέχεια στους αγώνες.

Με εκτίμηση,
Ραχήλ Γιουνά

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Δημήτρη σε ξέρω λίγο,αλλά σε εκτιμώ πολύ.Η σεμνή παρουσία σου και η ακεραιότητα σου, δίνουν ελπίδα σε εκείνους που έχει απογοητεύσει η υποβάθμιση της πολιτικής.
Θ α ήθελα στο μέλλον να είμαστε μαζί.
Νάσαι πάντα καλα!

Δημήτρης Σταύρου είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

σας ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια τα οποία με τιμούν ιδιαιτέρως αφού η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας και σε εσάς Ραχήλ και Στέφανε καλή επιτυχία τη δεύτερη Κυριακή και μακάρι οι δρόμοι μας να βρεθούν στο μέλλον !

ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

παναθα σισε