Πέμπτη, Νοεμβρίου 04, 2010

Μήνυμα για τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


Αγαπητοί συμπολίτες,


με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» γίνεται ένα φιλόδοξο βήμα με το οποίο ο Δήμος Ωρωπού ξεπερνά τα μειονεκτήματα της μικρής αγοράς, του τοπικισμού, των «στενών» πολιτικών σχέσεων και βρίσκει ένα νέο προσανατολισμό .
Μας ανοίγονται διάπλατα οι δυνατότητες για μια καλύτερη Βόρεια Αττική, στην οποία θα χαίρεται να ζει κανείς, μια δυναμική περιοχή με οικονομική ανάπτυξη, με προστατευμένο περιβάλλον, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Χρειαζόμαστε την άμεση ισχυροποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής: Ο παραθεριστικός τουρισμός, το λιανικό εμπόριο, οι κατασκευές, η γεωργία , η αλιεία, οι αρχαιολογικοί χώροι και το φυσικό περιβάλλον, αυτό το υπέροχο ανάγλυφο της Βόρειας Αττικής, είναι βασικοί τομείς που μπορούν να λειτουργήσουν σαν «ατμομηχανή» για να συμπαρασύρουν την περιοχή στη γενικότερη ανάπτυξη.
Σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι στη δημιουργία ενός νέου Δήμου, ο οποίος θα αναδεικνύει συνεχώς την ομορφιά του, θα αφηγείται το μύθο του και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με την ανάπτυξή του…

Δημήτρης Σταύρου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού με τη «Δυναμική Πολιτεία» του Γιώργου Γιασημάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: