Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2010

Ναι, μπορούμε !


Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» την Κυριακή 12-9-2010 βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει την αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας κατά την παρουσίαση της συνεργασίας της με τη «Δυναμική Πολιτεία» του Γιώργου Γιασημάκη.
Τα πολύ θετικά σχόλια που αποσπάσαμε στην εν λόγω εκδήλωση αυξάνουν τις ευθύνες μας αλλά και το μεράκι μας για δουλειά με συγκεκριμένους στόχους και την αγωνιστική μας διάθεση για την επιδίωξη του καλού και του ωφέλιμου για τον τόπο.
Ένα άλλο στοιχείο με το οποίο θέλουμε να ενισχύσουμε στην τοπική πολιτική σκηνή είναι η αύξηση του βαθμού του πολιτισμένου διαλόγου και του πολιτικού πολιτισμού εν γένει. Πιστεύουμε ότι το πολιτικό κατεστημένο αποτελείται από όλους εκείνους που αναπαράγουν συμπεριφορές, πράξεις και ιδέες με μόνο στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους εμποδίζοντας παράλληλα ο,τιδήποτε νέο, καινοτόμο ή ανατρεπτικό που θα μπορούσε να τα θίξει. Στην προσπάθειά του αυτή, το πολιτικό κατεστημένο επιστρατεύει κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, επώνυμο ή ανώνυμο. Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» θα υπογράφει πάντα επώνυμα και δεν θα στρουθοκαμηλίζει τα προβλήματα.
Θέλουμε να εμπλακούμε στην πολιτική για το καλό του τόπου. Με τη συνεργασία μας με το Γιώργο Γιασημάκη τοποθετούμε τις βάσεις με την ελπίδα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να πετύχουμε σημαντικό ποσοστό υλοποίησης των ιδεών μας. Σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας !


Η ιδρυτική ομάδα:


Βασιλόπουλος Γεράσιμος, Βογιάκης Θοδωρής, Καραγιάννης Βασίλης, Παπαγιάννης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Στέφανος, Σαφαρής Αριστείδης, Σταύρου Δημήτρης, Χατζηνικήτας Μιχάλης.


Επικοινωνία:
Τηλ. 22950 35600
distavrou@yahoo.gr
www.Oroposmellon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: