Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

Επιτέλους, Δημοτική Συγκοινωνία.


Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός-Πόλη του Μέλλοντος» χαιρετίζει την υλοποίηση της Α’ φάσης του επιχειρησιακού προγράμματος «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ» η οποία εκπονείται από τη Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ και αποτελεί ιστορικό βήμα για την πόλη μας. Ελπίζουμε η διαδικασία για την ολοκλήρωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας να συνεχιστεί με σταθερά βήματα ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας.
Η «Πόλη του Μέλλοντος» στο πρόγραμμά της για τις υποδομές, θα προτείνει την άμεση εκπόνηση συγκοινωνιακής μελέτης με πρόβλεψη για ποδηλατόδρομους, παρκόμετρα, χώρους στάθμευσης, καθώς επίσης και για σύνδεση με το μελλοντικό σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στη Μαλακάσα.
Το όραμά μας είναι η προάσπιση του δικαιώματος των πολιτών στην ελεύθερη και ποιοτική μετακίνηση, χωρίς απαράδεκτους εξωτερικούς περιορισμούς. Η ανάπτυξη της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας και γι’ αυτό τη στηρίζουμε ελπίζοντας να συνεχιστούν οι προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση.

H ιδρυτική ομάδα,
Επικοινωνία:
Τηλ.: 22950 35600
e-mail: http://gr.mc280.mail.yahoo.com/mc/compose?to=distavrou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: